woensdag 7 juni 2023
29 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
5
(2)

Ed Rust blaast je omver met zijn legendarische stem in Theater Zuidplein!

lees ook ...

Inheemse dorpsleiders bespreken belangrijke kwesties met Sur...

Op uitnodiging van de regering hebben vertegenwoordigers van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (VIDS) een ontmoeting gehad met president Chandrikapersad Santokhi en een cluster van m...

Begeleid door zijn muzikale vrienden, belooft het een onvergetelijke avond te worden. Wees er snel bij! Bezoek de voorstelling op vrijdag 12 mei om 20.30 uur in Theater Zuidplein.

Ed, ook wel bekend als Edje, is een rasartiest, allround zanger en de ultieme entertainer. Met een lange artistieke carrière achter zich, heeft hij zijn plekje meer dan verdiend in de muziekwereld. Hij heeft in verschillende bands gespeeld zoals Njoeng Ting, Master Blaster, La Danz, La Fiësta en @Six. Hij brak nationaal door tijdens The Voice Senior en deed mee in muziektheaterproducties zoals A Poku Tori, Lieve Hugo en Dock of the Bay.

Over Theater Zuidplein
Theater Zuidplein is het grote podium van Rotterdam Zuid. Al jarenlang een verbinder in de stad, van generatie op generatie en voor iedereen. Een weerspiegeling van de wereld. Echt en recht in het hart van Rotterdam Zuid.

Vrijdag 12 mei 2023 | 20.30 uur | Een avond met Ed Rust | Grote Zaal | Ticket € 27,50 | Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Cultuur&Zo, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeCultuur&ZoEd Rust blaast je omver met zijn legendarische stem in Theater Zuidplein!