zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
5
(1)

ECLD Nederland brengt bezoek aan Defensie Suriname

lees ook ...

Suriname ontvangt onmiddellijke steun van US$53 miljoen na I...

Na meer dan een jaar van intense onderhandelingen en het nastreven van nieuwe doelen, heeft Suriname de goedkeuring van de bestuursraad van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verkregen. De raad h...

Een delegatie van het Nederlandse Expertise Centrum Leiderschap Defensie (ECLD) is van vrijdag 09 juni t/m vrijdag 16 juni 2023 op werkbezoek in Suriname.

Het doel van het bezoek van de delegatie van het ECLD is een tegenbezoek na het eerder bezoek van de commandant van het Surinaams Instituut voor Defensie Opleidingen (IDO) aan de NLDA in Nederland.

Het team van de ECLD zal voorgesprekken voeren en voeling houden binnen de defensieorganisatie over haar leiderschapsvisie. Het ligt in de bedoeling dat de ECLD na dit bezoek ondersteuning aan het IDO zal bieden om eon eigen leiderschapsvisie te ontwikkelen voor Defensie Suriname.

De delegatie van het ECLD bestaat uit de kolonel Dirk Muijskens (commandant ECLD) en luitenant-kolonel Hein Schampers (ECLD programmamanager Suriname).

De delegatie heeft op maandag 12 en dinsdag 13 juni beleefdheidsbezoeken gebracht aan de minister van Defensie, de bevelhebber van het Nationaal Leger en de commandant van de Landmacht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameECLD Nederland brengt bezoek aan Defensie Suriname