maandag 8 augustus 2022
27.7 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
5
(2)

Echtgenoot kapt buitenman

lees ook ...

Leerlingen Apoera krijgen informatie over studiemogelijkhede...

Het Bureau Onderwijsinformatie en Studiefaciliteiten (BOS) van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) organiseert op 3 en 4 augustus een Onderwijs- en beroepenbeurs te Apoera. De...

De 34-jarige Vikash C. is door politie van het bureau de Nieuwe Grond aangehouden. Op 13 juli kregen de politieagenten een melding binnen van een kappartij. Bij aankomst op de locatie trof de politie de 32-jarige Koemar D. (32) aan, van wie beide benen besmeurd waren met bloed. Onderzoek wees uit dat Vikash die ongeveer dertien jaar gehuwd is met zijn vrouw Gaytrie J. (31) bij aankomst thuis hun vier minderjarige meisjes in de woonkamer aantrof.

Zijn vrouw zag hij niet in hun slaapkamer en vond dat vreemd. Hij ging op onderzoek uit en bleek een andere slaapkamer op slot te zijn. Hij klopte op die deur en hoorde de stem van zijn vrouw Gaytrie. Hij vroeg haar de deur te openen. Echter weigerde ze dat te doen. Vikash vertrouwde de zaak niet en trapte vervolgens de deur open.

Goede vrienden
Bij die gelegenheid, zag hij een man op wie hij goed bevriend was in zijn boxerbroek over het schuifraam wegspringen. Zijn vrouw die op dat moment niet gekleed was, hield hem tegen om de man achterna te gaan.

Vikash greep vermoedelijk uit boosheid naar een scherp voorwerp dat in de keuken was en ging op zoek naar de man. Op het leegstaand perceel naast hun woning trof hij de man op zijn buik liggen. Hij zwaaide met het scherp voorwerp in de richting van Koemar, waarbij de man aan beide benen gewond raakte.

Hulp
Het slachtoffer kleedde zich daarna aan met zijn kledingstukken die inmiddels door de vrouw naar het leegstaand perceel waren gegooid en begaf zich voor hulp naar de overburen. De buren die vermoedde dat de met bloed besmeurde man een strafbaar feit had gepleegd, schakelden de politie in.

Bij aankomst van de politieambtenaren kwam het motief tot de kapverwondingen aan het licht en werd Vikash door de politie aangehouden. Het scherp voorwerp werd aangetroffen en in beslag genomen. Het slachtoffer werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Hij werd ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen, maar is intussen ontslagen en voor verdere medische behandeling naar de chirurg verwezen. De verdachte Vikash C. is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEchtgenoot kapt buitenman