woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
5
(1)

EBS is bezig met vervanging straatverlichting

lees ook ...

ASFA: ‘Tjong-Ahin good successor for Achaibersing̵...

Wilgo Bilkerdijk ASFA chairman said that the Association of Surinamese Manufacturers (ASFA) believes that Minister Silvano Tjong-Ahin of Spatial Ordering & Environment (ROM) would be a good succes...

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) is reeds geruime tijd bezig met het treffen van voorbereidingen om op korte termijn te starten met het vervangen van alle (oude) straatverlichtingsarmaturen met LED-armaturen. Als gevolg hiervan worden er geen nieuwe reserve onderdelen en/of lampen gekocht om de oude armaturen te repareren.

Hierdoor kan het voorkomen dat bij straatverlichtingsstoringen, deze wat langer blijven om gerepareerd te worden of niet gerepareerd kunnen worden. De NV EBS vraagt de gemeenschap om begrip en geduld voor deze situatie. Het bedrijf bereidt zich voor op een vlotte, efficiënte en duurzame oplossing voor de straatverlichting, door de uitwisseling van de oude en ook defecte armaturen met LED.

Een overzicht van de gebieden zal binnenkort worden gepubliceerd via de EBS-website, Facebookpagina en middels mediaberichten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEBS is bezig met vervanging straatverlichting