Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

EBS incassokantoren aangepast geopend vanwege COVID-19

Geplaatst

op

Cca3967e96ef778800f5b8e4a2a5afea

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend, dat zij met ingang van maandag 22 juni, met inachtname van de covid-19 voorzorgsmaatregelen, haar incassokantoren aangepast open stelt voor het publiek voor betaling van de elektriciteitsrekening.

De EBS kantoren en externe dienstverleners z.a. het SWM Aqua Dienstencentrum, Dumar Exchange N.V., Maretraitemall, N.V. VESH Agency, Volkscredietbank (VCB), en Winkelcentrum Koewarasan B. Ramdas, zullen van 8:00-12:00 uur geopend zijn voor het publiek en wel op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, volgens de familienaam-letter volgorde of dispensatiebrief, zoals vastgesteld door de autoriteiten. Op woensdag en zondag zijn de kantoren gesloten. Indien de covid maatregelen voor volgend week aangepast mochten worden door het Covid Management Team, zal de EBS conform deze wijzigingen haar beleid aanpassen en deze tijdig bekend maken via de media en de EBS kanalen zoals de website en facebookpagina.

Afhankelijk van de capaciteit zullen klanten gedoseerd worden toegelaten tot de incassokantoren, en bij de ingang verplicht zijn zich te legitimeren middels ID of rijbewijs, de temperatuur op te laten meten door de dienstdoende security, de handen te desinfecteren en een mondneuskap op te hebben, alvorens het gebouw binnen te treden. Let wel. De dienstverlening voor het doorgeven en afhandelen van electriciteitsstoringen vindt normaal voortgang, eveneens de gaslevering van de dochteronderneming Ogane naar de depothouders/winkeliers en klanten.

Bron: NV. Energie Bedrijven Suriname

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Suriname

Nog geen duidelijkheid over ministerskandidaten in Suriname

Geplaatst

op

1240

Het is nog steeds onduidelijk wie de nieuwe ministers posten zullen bekleden. De procureur generaal (PG) heeft een deel van de namen ontvangen voor het starten van een antecedenten onderzoek. Ook zijn er nog geen resultaten gestuurd naar coalitieleider Chan Santhoki.

Er zal beslist worden wie de ministersposten zullen invullen op basis van de bevindingen van de pg. Momenteel komen er principiële bezwaren boven water tegen de ministerskandidaten. De PG moet nog enkele namen ontvangen. Ook de ABOP moet nog enkele namen opsturen. Er moeten nog meer namen worden doorgegeven. De kandidaten van de NPS, Marie Levens (Onderwijs, Wetenschap & Cultuur) en Silvano Tjong-Ahin (Ruimtelijke Ordening & Milieu) zijn intussen al doorgestuurd nadat zij unanieme goedkeuring kregen van het NPS-congres zaterdag.- Culturu.com

Lees verder

Suriname

Suriname..President Chan Santokhi en Vice-President Ronnie Brunswijk treden aan op 16 juli

Geplaatst

op

Img 6609

De verkiezing van de twee functionarissen vindt plaats op maandag 13 juli om 10.00 uur tijdens buitengewone openbare DNA vergadering.

Hoewel er geen tegenkandidaten zijn ingediend, moeten op de vergadering minstens 34 Assembleeleden aanwezig zijn om de president en de vicepresident te kunnen kiezen. De BEP (2 zetels) heeft reeds eerder toegezegd de ondersteuning te zullen geven.
De samenwerkende coalitie heeft 33 zetels.

Na de overdracht van de regeermacht door president Desi Bouterse, volgt een gemotoriseerd defilé van de politie en het Nationaal Leger. De nieuwe president zal geflankeerd door de korpschef en de bevelhebber van het Nationaal Leger de passerende gemotoriseerde eenheden gadeslaan. In een dagorder is aangegeven wie allemaal betrokken zijn bij de organisatie. De komende week vinden er oefeningen plaats. Starnieuws verneemt dat aan de eenheid van het Korps Politie Suriname toegevoegd worden, peletons van de douane, Korps Penitentiaire Ambtenaren, Brandweer en het Korps Beveiliging en Bijstandsdienst.

Culturu.com—–Ferdinand Louis

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen