zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

EBB gelanceerd voor vrouwelijke ondernemers

lees ook ...

Nederlandse Brigade-generaal Jan Hut ontmoet minister Mathoe...

Dit jaar voert het Commando Zeestrijdkrachten met het Korps Mariniers de Jungle Warfare (Instructor) Course uit in Suriname. In het kader hiervan bracht de Nederlandse brigade-generaal der mariniers, ...

Met als doel om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen in de verdere groei en ontwikkeling van hun bedrijf is Het ‘Entrepreneurs Business Builder’ (EBB) programma gelanceerd. Ongeveer 150 vrouwen van alle landen waar Republic Bank operationeel is zullen aan het EBB meedoen.  

Het EBB programma is een samenwerking van Republic Bank en BPD Associates Limited (Trinidad). De deelnemende landen zijn Suriname, Anguilla, Barbados, British Virgin Islands, Dominica, Grenada, Guyana, Sint-Maarten, St Kitts & Nevis, St Lucia, St Vincent & The Grenadines, en Trinidad & Tobago.

De eerste fase van het programma betreft een onlinetraining, interactieve groepsessies en mogelijkheden tot netwerken. Twintig ondernemers uit de eerste Fase zullen doorstromen naar Fase 2, waar zij persoonlijke begeleiding zullen krijgen om hun plannen toe te passen in hun dagelijkse bedrijfsoperaties.

Executive Director van Republic Bank, Derwin Howell, zegt dat dit groepsbreed in lijn is met de commitment van de partners aan de ‘Principles for Responsible Banking’ van de Verenigde Naties. “Door het trainen van onze vrouwelijke ondernemers in het creëren van technologisch ontwikkelde en innovatieve bedrijven met milieuvriendelijke en duurzame bedrijfsoperaties, zorgen wij er mede voor dat de toekomst van ons Caribisch gebied in goede handen is.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEBB gelanceerd voor vrouwelijke ondernemers