dinsdag 23 april 2024
25 C
Paramaribo
0.9 C
Amsterdam
0
(0)

E-rijbewijzen klaar voor afgifte

lees ook ...

Dodelijke schietpartij in Paramaribo-Noord: twee Guyanezen d...

Gisteravond zijn twee mannen doodgeschoten in de Rubenstraat in Paramaribo-Noord. Beiden vertonen meerdere schotwonden aan hun lichaam en zijn van Guyanese nationaliteit. Op de plaats delict werd e...

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag bekend gemaakt, dat er via de link ‘UPDATE LIJST’, een lijst met namen van personen te zien is, van wie hun E-rijbewijzen gereed zijn voor afgifte. Deze personen kunnen zich voor het afhalen van hun E-rijbewijs aanmelden op de afdeling Rijbewijzen die ondergebracht is op het politiebureau Nieuwe Haven.

Bij het afhalen van uw E-rijbewijs gelieve mee te nemen:

SRD 250,= voor verlenging, SRD 350,= voor een duplicaat, E-ID kaart en of rijbewijs
In verband hiermede zijn de openingstijden van voornoemde afdeling verruimd, namelijk: van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur v.m. tot en met 17.00 uur n.m.
op zaterdag 15 en zondag 16 oktober eveneens van 08.00 uur v.m. tot en met 17.00 uur n.m. slechts voor het afhalen van hun E-rijbewijzen.

Vermeld dient te worden dat de verruimde openingstijden slechts zijn voor het afhalen van de E-rijbewijzen. Voor het indienen van stukken voor verlenging en andere diensten moet men zich op de normale openingstijden aanmelden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameE-rijbewijzen klaar voor afgifte