vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

E-Gov vertegenwoordigers presenteren concept website

lees ook ...

Studenten Medicijnen in Servië aangekomen

Vijftien studenten die vertrokken zijn naar Servië voor een medische studie, zijn goed aangekomen. Zowel de studenten als de ouders zijn erg ingenomen met de aangeboden studiebeurzen. Alvorens een aan...

Vertegenwoordigers van e-Gov hebben een ontmoeting gehad met de vertegenwoordigers van de ministeries en kabinetten over de nieuw op te zetten website voor de overheid. Het concept van de nieuwe website werd op het Kabinet van de President gepresenteerd aan de aanwezigen.

De eerste fase van de bouw van de pagina heeft betrekking op het verschaffen van overheidsinformatie. Bij fase 2 zal de focus zijn op het aanbieden van onlinediensten. De website zal dan ook dienen als overheidsportaal. Het is van belang dat overheidsinformatie en -diensten met een druk op de knop toegankelijk zijn voor burgers.

Tijdens de sessie is er een presentatie over ‘thema based website/portaal’ verzorgd voor de vertegenwoordigers van de ministeries en de kabinetten. De input van de stakeholders zal worden geïncorporeerd in de verdere bouw van de website.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameE-Gov vertegenwoordigers presenteren concept website