zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
2
(1)

DVC heeft nieuw educatief TV programma

lees ook ...

Barbados and Suriname stress unity

The resident ambassadors of Suriname and Barbados placed a wreath together last week in Cuba's "El Parque de los Próceres Caribeos" in honor of their respective nations' respective independence days. ...

Humprhrey Dundas, directeur van het Directoraat Volkscommunicatie (DVC) heeft vandaag 16 november  ceremonieel het materiaal van hun televisieproductie PARI overhandigd aan Vice President (VP) Ronnie Brunswijk. op zijn kabinet.

In dit nieuw televisieprogramma worden onderbelichte positieve gebeurtenissen in de ver gelegen districten, voor het voetlicht gebracht. Dundas vertelt dat het de bedoeling is om zowel de bewoners van het binnenland als de kustvlakte te laten zien welke positieve ontwikkelingen in het achterland plaatsvinden.

VP Brunswijk zei blij te zijn met de voortvarendheid van het DVC. Hij riep het Directoraat op te blijven op het pad van voorlichting geven over wat de regering onderneemt om het leven dragelijker te maken voor de binnenlandse gemeenschap.
Ook de minpunten van het regeerbeleid en de gevolgen daarvan moeten niet onder stoelen en banken worden geschoven zei de VP Brunswijk.

Pari is genoemd naar de pagaai welke als symbool staat voor de vooruitgang bij marrons en inheemsen. Het programma is maandelijks te zien op de tv-stations: STVS, Apintie, Asosie, Koyeba, GOV-TVen DNA-TV.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDVC heeft nieuw educatief TV programma