maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Duurzame samenwerking tussen politie, buurtmanager en scholen in Para

lees ook ...

Stichting Radio Boskopu heeft nieuwe directeur

Stichting Radio Boskopu heeft een nieuwe directeur in de persoon van Gilles Nasa. Vanaf 15 mei 2024 werd hij aangesteld als de nieuwe directeur. De stichting staat onder het ministerie van Regionale O...

Majoor Karinza Pengel, de buurtmanager van het ressort Rijsdijk, heeft op donderdag 5 april, dinsdag 30 april en vrijdag 3 mei 2024 bijeenkomsten georganiseerd met schoolleiders uit de ressorten Rijsdijk, Paranam en Zanderij. Het doel van deze bijeenkomsten was om een duurzame samenwerking tot stand te brengen tussen lokale politie, buurtmanagement en scholen, met de focus op het aanpakken van knelpunten en het bevorderen van een veilige en leefbare omgeving.

Tijdens de bijeenkomsten werden de uitdagingen waarmee de scholen worden geconfronteerd besproken, samen met mogelijke oplossingen om deze gezamenlijk aan te pakken. Er werd speciale aandacht besteed aan een proactieve benadering om jeugdcriminaliteit te voorkomen, met als voornaamste doel de buurt veilig te houden voor alle bewoners.

De bijeenkomsten werden bijgewoond door schoolleiders, medewerkers van het districtscommissariaat van Para en vertegenwoordigers van politiebureaus in Rijsdijk, Paranam en Zanderij. Buurtmanager Pengel benadrukte het belang van blijvende communicatie tussen ouders en kinderen, aangezien ouders een essentiële rol spelen als ketenpartners in het streven naar een veilige en leefbare buurt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDuurzame samenwerking tussen politie, buurtmanager en scholen in Para