woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Duurzame Ontwikkelingsdoelen in de schijnwerpers van de AVVN

lees ook ...

Eigenaars Doksenclub verdacht van verduistering

Vijai Kirpalani, verdenkt zijn voormalige zakenpartners, de eigenaars van De Doksenclub van verduistering. De verdachten zijn op 14 november jongstleden gedagvaard door het Openbaar Ministerie, maar G...

President Chandrikapersad Santokhi zal met wereldleiders van alle continenten bij elkaar, uitgebreid delibereren over de punten van een uitgebreide agenda op de 78ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN).

Tijdens de AVVN die op 19 september 2023 geopend is, zal er voornamelijk over de uitvoering van Agenda 2030 en de zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) gesproken worden.

President Santokhi zal op 20 september 2023 in zijn traditionele toespraak voor de algemene VN-vergadering zich vooral richten op kllimaat verandering, het vinden van nieuwe financieringsmechanismen, en de behandeling van aspecten daarvan.

Het staatshoofd zal ook gesprekken voeren met zijn ambtgenoten van Servië en Zuid-Korea. Daarnaast zal de het staatshoofd verschillende summits toespreken. President Santokhi sprak de SDG Summit toe op 18 september 2023.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDuurzame Ontwikkelingsdoelen in de schijnwerpers van de AVVN