donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(3)

Duurzame ontwikkeling voor elke Surinamer, is Brunswijk’s wens

lees ook ...

Regering garandeert subsidie bus- en boothouders

Iedere maand geeft de regering ruim 400 miljoen SRD uit aan brandstofsubsidie ten behoeve van de samenleving. Dit zou volgens president Chandrikapersad Santokhi erg zwaar drukken op het budget van de ...

Vandaag 07 maart heeft onze Vice-President Ronnie Brunswijk, 60 kaarsjes mogen uitblazen. In verband met deze grote dag heeft hij zijn eigen website gelanceerd. Hij zegt dat het zijn missie is om duurzame ontwikkeling te brengen voor elke Surinamer. ”Wij zijn niet gelijk, maar wij zijn allemaal gelijkwaardig. Als je mensen helpt, helpt God je ook. Ik wil vooral sociaal zwakkeren en mensen in nood helpen. Dat zit in mijn bloed”, zegt de VP die gelooft dat de Almachtige hem daarin een handje helpt.

“Ik had nooit durven dromen dat ik dit vertrouwen zou krijgen”, gaat de Vice-President verder. “Ik ben opgegroeid in een arm gezin. Als klein jongetje moest ik dagelijks 8,5 kilometer lopen om op school te komen. We woonden bijna letterlijk in het bos, bij een kostgrondje. Daar leefde je destijds van. Je moest voedsel planten.” Hij legt uit dat zijn vader het makkelijker vond daar te wonen, zodat ze direct konden voorzien in hun voeding. Aldus de dankbare, jarige Vice-President Ronnie Brunswijk van de Republiek Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDuurzame ontwikkeling voor elke Surinamer, is Brunswijk's wens