zondag 3 december 2023
29.4 C
Paramaribo
0.4 C
Amsterdam
0
(0)

Duorijdster verliest leven bij tragisch verkeersongeval op Wayamoeweg

lees ook ...

Opknapbeurt van 30 km wegen in Uitkijkpolder afgerond

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en het districtscommissariaat Saramacca hebben recentelijk 30 kilometer aan wegen in de Uitkijkpolder opgeknapt. Ook lozingen zijn opgeruimd. De...

Op woensdagochtend 1 november 2023 heeft een duorijdster met de initialen J.B. het leven verloren bij een verkeersongeval op de Verlengde Welgedacht C weg ter hoogte van de Wayamoeweg. De politie van het bureau Santoboma kreeg vroeg in de ochtend een melding van het ongeval, waarbij een bromfietser met duorijdster betrokken was en ernstig letsel opliep.

Rond 05.15 uur arriveerden de wetsdienaren op de locatie om onderzoek te doen. Helaas bleek de duorijdster J.B. geen teken van leven meer te vertonen, en een arts bevestigde officieel haar overlijden.
Uit het voorlopige politieonderzoek is gebleken dat de bromfietsbestuurder, genaamd Q.P., over de Verlengde Welgedacht C weg reed, komend vanuit de richting van de Bomaweg en op weg naar de Mawakaboweg.

Op een bepaald moment moet de motor van de bromfiets ter hoogte van de Wayamoeweg defect zijn geraakt, waardoor beide personen ten val kwamen. Helaas kwam de vrouw daarbij ongelukkigerwijs met haar hoofd op het wegdek terecht en vermoedelijk heeft zij daardoor het leven ter plekke verloren.

De bromfietsbestuurder, die militair blijkt te zijn, liep aanzienlijke schaafwonden op. De bromfiets is in beslag genomen voor herkeuring. Op bevel van het Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot van J.B. door de politie in beslag genomen voor obductie. Het politiebureau van Santoboma is belast met het verdere onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDuorijdster verliest leven bij tragisch verkeersongeval op Wayamoeweg