dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Duizend hulppakketten voor bewoners ressort Rainville

lees ook ...

Woning afgebrand te Santodorp

Een woningbrand in het ressort Santo Dorp maakte op maandag 28 november een gezin van zes dakloos. De politie van het bureau Santo Dorp deed na melding van de woningbrand op de hoek van de Carolinasho...

Het verstrekken van pakketten door de regering-Santokhi wordt voortgezet. In het ressort Rainville worden vandaag ruim 1000 gezinnen blij gemaakt met een noodhulppakket van de overheid. Vanaf 8 uur ‘s morgens zullen de verschillende overheidsdiensten, die belast zijn met de distributie, in het gebied zijn en gedurende de hele dag de pakketten verstrekken.

Dit project wordt door het Bureau Eenheid gecoördineerd. De bedoeling is om mensen die op de een of andere manier getroffen zijn door wateroverlast en of de Covid-19-pandemie en daardoor moeite hebben om in hun directe behoefte te voorzien, met zo’n pakket te ondersteunen.

Er worden ook uitzonderingen gemaakt voor mensen die het zeer moeilijk hebben door andere sociale redenen. Mensen die in aanmerking willen komen, moeten zich vooraf registreren via de rr- en dr-leden van hun ressort.

Dit landelijk project is al een maand gaande. Bewoners van Coronie, Nickerie en een deel van Wanica hebben hun pakketten al gekregen. Sinds afgelopen vrijdag is de distributie in Paramaribo gestart en wel in het ressort Welgelegen.

Vanaf woensdag worden er pakketten verstrekt in het ressort Centrum, vrijdag Livorno en zondag Flora. De overige ressorten volgen de weken daarop. Op de Facebookpagina van de Communicatiedienst Suriname zal bekend worden gemaakt welke buurten volgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDuizend hulppakketten voor bewoners ressort Rainville