donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
5
(1)

Duikers gemobiliseerd na auto-incident in Saramacca rivier

lees ook ...

Minister Steven Mac Andrew start gratis kapper A-vaktraining...

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) heeft het startsein gegeven voor de Kapper A-vaktraining, gericht op huid en haar, als onderdeel van het landelijk trainingsp...

Op initiatief van de Gewestelijke Politie Commandant (GPC) van Saramacca, de heer Ch. Mohan, en de districtscommissaris van Saramacca, mevrouw Sherin Bansi-Durga, zijn vier duikers ter plaatse gekomen in Uitkijk. Ze zetten zich volledig in om de verdwenen auto in de Saramacca rivier te lokaliseren en te onderzoeken hoeveel mensen er mogelijk in het voertuig zaten.

Voorlopige informatie wijst erop dat de bestuurder van de auto mogelijk een vrouw is. Eerder vandaag werd duidelijk dat een auto, vermoedelijk van het merk Toyota Passo (bordeaux), vanmiddag in de Saramacca rivier terecht is gekomen in de buurt van Uitkijk River Lounge aan de Jarikabakreekweg, Uitkijk, in het district Saramacca.

Volgens getuigenverklaringen zou de bestuurder met volle snelheid de rivier zijn ingereden. Het aantal inzittenden is nog onduidelijk. De politie, brandweer en de districtscommissaris van Saramacca, mevrouw Sherin Bansi-Durga, zijn ter plaatse voor verdere acties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDuikers gemobiliseerd na auto-incident in Saramacca rivier