maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Drukte bij Leger des Heils voor registratie kerstpakketten

lees ook ...

BNETS Verhoogt ATM-Kosten

De Surinaamsche Bank (DSB) heeft besloten om de opnamekosten van SRD 5 per transactie bij haar geldautomaten (ATMs) voor haar klanten niet te verhogen, ondanks de aankondiging van BNETS om de transact...

Bij het hoofdkwartier van het Leger des Heils aan de Henk Arronstraat was er maandagmorgen een enorme drukte, omdat de registratie voor de kerstpakketten is gestart. De mensen stonden in een lange rij te wachten, om hun naam op de registratielijst te laten plaatsen.

Jaarlijks houdt het Leger des Heils rond deze periode een kerstpottenactie. Met de opbrengsten van deze actie worden kerst/voedselpakketten aangeschaft die aan minderbedeelden, die zich geregistreerd hebben, worden verstrekt. Dit jaar heeft het Leger des Heils ook hulp gehad met de inzameling van de Stichting SuAid.

Personen hebben in de zon gestaan om zich te registreren voor een kerstpakket. Beeld: YouTube

Met de kerstpottenactie heeft het Leger des Heils tot nu SRD 279.000 opgehaald. In een pakket zitten vooral de basisgoederen. Als mensen nog willen geven kan dat nog tot vrijdag. Het ligt in de bedoeling dat de pakketten donderdag zullen worden verstrekt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrukte bij Leger des Heils voor registratie kerstpakketten