zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Drugsvliegtuig uitgebrand in Guyana aangetroffen

lees ook ...

Toerisme belangrijk voor economische ontwikkeling

Bij de afsluiting van de Tourism Week 2022, op dinsdag 27 september 2022 in het district Para, gaf president Santokhi te kennen hoe belangrijk de toerismesector voor de economische ontwikkeling is. ...

Er zijn twee drugsvliegtuigen betrokken bij de cocaïnezaak die Suriname en Guyana aan het onderzoeken zijn. In Guyana is een uitgebrande Cessna 206 aangetroffen in de buurt van Kwakwani ten westen van Suriname.

Het Guyanese ministerie van Binnenlandse Zaken meldt, dat het vliegtuig volledig verbrand werd aangetroffen. Dit vliegtuig is ook zonder drugs of verbrande lichamen ontdekt. De autoriteiten gaan ervan uit dat het toestel na de landing in brand is gestoken.

De inzittenden zijn vermoedelijk nog in het gebied aanwezig. Intussen is er een zoekactie op touw gezet, terwijl er wegversperringen zijn opgeworpen om de verdachten in de kraag te kunnen vatten, meldt Stabroek News.

Het tweede vliegtuig slaagde erin te landen in Kaaimangrasie in Suriname. Een gemengd team heeft 490 kg cocaïne onderschept. Er zijn ook geen piloten of andere inzittenden aangetroffen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrugsvliegtuig uitgebrand in Guyana aangetroffen