donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

Drugsvliegtuig uitgebrand in Guyana aangetroffen

lees ook ...

Internaat ‘Zaailand’ krijgt een andere bestemmin...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) is voornemens om het internaat Zaaland tot een educatiecentrum te maken om het schrijnende tekort aan scholen en leslokalen te helpen opvan...

Er zijn twee drugsvliegtuigen betrokken bij de cocaïnezaak die Suriname en Guyana aan het onderzoeken zijn. In Guyana is een uitgebrande Cessna 206 aangetroffen in de buurt van Kwakwani ten westen van Suriname.

Het Guyanese ministerie van Binnenlandse Zaken meldt, dat het vliegtuig volledig verbrand werd aangetroffen. Dit vliegtuig is ook zonder drugs of verbrande lichamen ontdekt. De autoriteiten gaan ervan uit dat het toestel na de landing in brand is gestoken.

De inzittenden zijn vermoedelijk nog in het gebied aanwezig. Intussen is er een zoekactie op touw gezet, terwijl er wegversperringen zijn opgeworpen om de verdachten in de kraag te kunnen vatten, meldt Stabroek News.

Het tweede vliegtuig slaagde erin te landen in Kaaimangrasie in Suriname. Een gemengd team heeft 490 kg cocaïne onderschept. Er zijn ook geen piloten of andere inzittenden aangetroffen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrugsvliegtuig uitgebrand in Guyana aangetroffen