woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
5
(2)

Drugsverslaafden teisteren straten Paramaribo

lees ook ...

Eigenaars Doksenclub verdacht van verduistering

Vijai Kirpalani, verdenkt zijn voormalige zakenpartners, de eigenaars van De Doksenclub van verduistering. De verdachten zijn op 14 november jongstleden gedagvaard door het Openbaar Ministerie, maar G...

Drugsverslaafden in Paramaribo zorgen voor enorme last in de straten van Paramaribo. Ze zijn vooral te vinden bij drukke kruispunten zoals aan de Johan Adolf Pengelstraat, Keizerstraat, Dokter Sophie Redmondstraat en de Frederik Derbystraat.

Het moment dat het verkeerslicht op rood springt, banen deze verslaafden zich een weg naar de automobilisten en bedelen om geld en voedsel. Krijgen ze die niet, worden ze agressief en beginnen te gillen en uit te schelden. Soms slaan ze ook op de auto’s of leunen ze tegen het raam met een intimiderend blik. Hun aanwezigheid irriteert de automobilisten enorm.

“Ik snap niet waarom de overheid niets doet. Wij hebben al dagelijks onze eigen zorgen in dit land waar de economie er slecht aan toe is en op straat moeten wij oppassen voor wilde zwervers”, zegt een burger geirriteerd. In het verleden werden de verslaafden opgevangen door opvangtehuizen van de stichting Bureau Dak-en Thuislozen. Door mismanagement en corruptie bestaan deze tehuizen niet meer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrugsverslaafden teisteren straten Paramaribo