donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
5
(1)

Dronken politieman veroorzaakt aanrijding en mishandelt benadeelden

lees ook ...

Omleiding Saramaccastraat van kracht: Veiligheidsmaatregelen...

In verband met de ingestelde veiligheidszone over de Saramaccastraat voorlangs de N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS) zullen de navolgende kruisingen per ingaande woensdag 12 juni 2024 tussen 06.00 ...

De politie van het bureau Livorno heeft een 30-jarige politieagent, P.K., aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een aanrijding had veroorzaakt en de betrokkenen had mishandeld aan de Pandit Paltan Tewarieweg. Na een melding van een aanrijding op de genoemde weg, arriveerden de wetshandhavers van het politiebureau vroeg in de ochtend op de plaats van het incident voor onderzoek.

Ze constateerden dat de 40-jarige bestuurder, S.N., samen met zijn echtgenote en twee kinderen op de weg reed toen ze frontaal in botsing kwamen met een ander voertuig dat in tegengestelde richting reed op de rijbaan van S.N.

De veroorzaker, P.K., bleek onder invloed van alcohol te zijn en raakte verwikkeld in een vechtpartij met de slachtoffers. P.K. sloeg de vrouw van S.N. zo hard dat ze het bewustzijn verloor en niet meer aanspreekbaar was. Als gevolg daarvan moest de vrouw medisch behandeld worden.

Volgens de zoon van het slachtoffer zou P.K. zijn moeder zelfs met zijn dienstwapen hebben geslagen, maar het wapen is noch bij de veroorzaker, noch in zijn voertuig aangetroffen. Met moeite slaagden de wetshandhavers erin om P.K., die hevig tekeerging, in de boeien te slaan en naar het politiebureau over te brengen. Hij weigerde echter een alcoholtest op het politiebureau te ondergaan.

Tijdens het lopende onderzoek is het rijbewijs van de veroorzaker ingevorderd en is hij vastgehouden voor ontnuchtering. Nadat P.K. weer nuchter was, is hij voorgeleid en op verzoek van het Openbaar Ministerie in hechtenis genomen door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDronken politieman veroorzaakt aanrijding en mishandelt benadeelden