dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

Dronken bestuurder ramt safe city camera

lees ook ...

Familieconcert De Ralims

In Theater Thalia wordt op 19 april aanstaande een familieconcert gehouden. Tijdens ‘Familieconcert De Ralims” zullen drie neven op de planken staan in Suriname voor “een avond vol nostalgie”. Het con...

De politie van het bureau Flora deed op zondag 21 mei na een melding van een verkeersongeval aan de Coesewijnestraat met materiële schade, de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen constateerden de wetsdienaren dat veroorzaker R.P., 26 jaar oud, onder invloed van een bedwelmend middel had deelgenomen aan het verkeer.

De veroorzaker had bloeddoorlopen ogen, een waggelende gang en zijn ademhaling rook naar alcohol. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs, maar reed over de Coesewijnestraat, komende vanuit de richting van de Latourweg, naar de Marowijnestraat.

Ter hoogte van de T-kruising gevormd door de Coesewijnestraat en de Duisburglaan verloor de autobestuurder vermoedelijk door zijn hoge snelheid de controle over het stuur. Daarbij botste hij tegen drie bloembakken en ramde de mast van de Safe City camera die op de midden berm van de Coesewijnestraat zijn aangebracht. De personenauto reed door en kwam op de andere rijhelft tot stilstand.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, maar de mast is plat gereden, waardoor het hele camerasysteem is losgerukt. Daarnaast zijn twee bloembakken zwaar beschadigd. Het losgerukte camerasysteem is hangende het onderzoek door de wetsdienaren overgebracht naar het politiebureau.

R.P. werd ter ontnuchtering eveneens overgebracht naar het politiebureau en na ontnuchtering voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie.

Het dossier ter zake zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDronken bestuurder ramt safe city camera