woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
5
(1)

Dronken bestuurder over de kop. Waar is het verkeersbeleid?

lees ook ...

De jeugd van Redidoti heeft sportmateriaal nodig

De jeugd van Redi Doti en omgeving heeft steun nodig voor sportattributen. Sportcommissaris Orlando Sabajo wil met name voor de jeugd, doelgerichte ontspannings- en talent ontwikkelings-projecten. De ...

Het rijden onder invloed, te hard rijden en rijden zonder rijbewijs is nog steeds één van de redenen van de vele verkeersongelukken en -doden in het verkeer. Gelukkig kwam het niet tot persoonlijke ongelukken bij de éénzijdige aanrijding die de 44-jarige autobestuurder S.H.  gisteravond maakte aan de Rashied Pierkhanweg.

De bestuurder van de auto sloeg rijdend over de Rashied Pierkhanweg, ter hoogte van de Daansinghweg over de kop met zijn grijsgelakte Toyota Voxy, toen hij door onbekende reden de controle over het stuur verloor en met de auto over de kop belandde. De politie van Santo Dorp bracht de bestuurder die te diep in het glaasje had gekeken over naar het bureau ter ontnuchtering. De man weigerde met de ambulance afgevoerd te worden en was niet in het bezit is van een rijbewijs.

Het wordt tijd dat er een ander beleid gevoerd wordt wat het verkeer betreft. Elke dag haast worden er aanrijdingen gemaakt met soms dodelijke afloop. Waarom kan de regering het verkeersbeleid niet aanscherpen zoals ze ons met het covidbeleid de vrijheid benamen met lockdowns en nóg de adem benemen met mondkapjes? Zijn al die verkeersdoden niet even erg? Kan de regering geen mankracht vrijmaken om elke auto die harder dan 40 km per uur rijdt of zich niet aan de verkeersregels houdt te beboeten? Er zijn genoeg ambtenaren die niets te doen hebben en niet eens een plek hebben om te zitten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDronken bestuurder over de kop. Waar is het verkeersbeleid?