dinsdag 6 december 2022
26.1 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
4
(1)

Drive-thru vaccinatiedag NDP verschoven

lees ook ...

Woning afgebrand te Santodorp

Een woningbrand in het ressort Santo Dorp maakte op maandag 28 november een gezin van zes dakloos. De politie van het bureau Santo Dorp deed na melding van de woningbrand op de hoek van de Carolinasho...

De ‘drive-thru’ vaccinatiedag van de Nationale Democratische Partij (NDP) is tot een nader te bepalen datum verschoven. De planning van deze activiteit was in goed overleg met het vaccinatieteam van het ministerie van Volksgezondheid voorbereid, maar de logistieke organisatie door de werkarmen van het  ministerie is echter nog niet rond.

Het ministerie zegt eerst nog de noodzakelijke formaliteiten te moeten afhandelen voor de distributie van het Sinopharm-vaccin en wenst ook nadere interne afstemming over de inrichting van de campagne. Intussen is er tussen betrokken partijen overleg gevoerd, waarbij het belang van de vaccinatiecampagne en de bijdrage die de NDP hierbij wenst te leveren, door de partij is benadrukt. De bedoeling is om deze drive-thru vaccinatiedag, uiterlijk begin komende week te houden.

De partij zegt haar bijdrage te willen leveren aan de vaccinatiecampagne, omdat de strijd tegen de Covid-pandemie, een partijpolitiek overstijgende en nationale aangelegenheid is. Hierbij moet er samengewerkt worden om het aantal besmettingen en doden terug te dringen en de bevolking bewuster te maken van het nut van de vaccinatie. Hiermee geeft de partij het signaal, dat zij geen tegenstander is van het vaccineren, maar geeft ook aan dat er wel vaccinkeuze moet zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrive-thru vaccinatiedag NDP verschoven