dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
5
(2)

Dringende oproep horecasector: “Leef Covid-protocollen na!”

lees ook ...

700 oude auto’s vrijgegeven op de haven

Er is op 16 december 2022 een informatiesessie georganiseerd voor auto-importeurs door de afdeling Invoer, Uitvoer en Deviezen (IUD) Controle van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap ...

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), Vereniging Horeca Suriname (VHS) en de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) kunnen opgelucht ademhalen, want de regering heeft de avondklok weer verruimd. Zij zijn zeer verheugd met de beslissing van de regering om de avondklok terug te brengen naar 23.00 uur. Het besluit is donderdag is goed overleg met de regering genomen.

Deze beslissing geeft de sector die direct en indirect werkgelegenheid biedt aan duizenden Surinamers weer de nodige ruimte om te ondernemen, zeggen de organisaties in een persbericht. Tegelijkertijd is de sector zich bewust van de ravage die Covid-19 heeft veroorzaakt in de wereld, en in Suriname, terwijl wij langzaam kruipen uit de 4e golf.

“Het is daarom in het belang van de hele samenleving te voorkomen dat wij wederom te maken krijgen met een golf van besmettingen met alle gevolgen van dien”, wordt aangegeven.

De VSB, VHS en SHATA doen een dringend beroep op alle ondernemers en personen werkzaam in de horecasector om zich te houden aan de protocollen zoals afgesproken met de autoriteiten. De organisaties vragen de overheid om daar waar nodig onmiddellijk corrigerend op te treden in de sector. Daarom is een dringend beroep op de klanten van de horeca gedaan om de protocollen waar de horeca zich aan moet houden te respecteren. Dit in het belang van de eigen veiligheid, de sector en de maatschappij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDringende oproep horecasector: "Leef Covid-protocollen na!"