woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
5
(1)

Drieling Reyme ontmoet waarnemend president op hun 2e verjaardag

lees ook ...

Vader bekent moord op dochter en overlijdt in ziekenhuis

Vandaag is R.S. (60), die eerder had bekend zijn dochter A.S. te hebben vermoord, in het ziekenhuis overleden. Na zijn gruwelijke daad had hij een verdelgingsmiddel ingenomen. Op het moment dat hij we...

De ouders van de drieling Reyme zijn onlangs ontvangen door waarnemend president Ronnie Brunswijk. Ter gelegenheid van hun tweede verjaardag werden de drie kinderen persoonlijk naar hem gebracht. Met een glimlach op zijn gezicht merkte de waarnemend president op dat hij niet alle drie de kinderen tegelijk kon optillen en zich beperkte tot het optillen van twee van hen.

Vervolgens werden de kinderen verrast met een geldbedrag als cadeau, uitgereikt door de bewindsman zelf. Brunswijk maakte voor het eerst kennis met de drieling, bestaande uit Kievencio, Furgilio en Faith Reyme, op 22 december 2021, toen ze slechts drie maanden oud waren. Omdat de geboorte van een drieling een bijzondere gebeurtenis is, beloofde hij spontaan om hen gedurende vijf jaar financieel te ondersteunen, naast het voorzien in hun dagelijkse behoeften.

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) zet zich in om het gezin op alle mogelijke manieren tegemoet te komen. Deze ondersteuning vanuit de overheid is bedoeld om het gezin te ondersteunen en te helpen bij hun dagelijkse behoeften.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrieling Reyme ontmoet waarnemend president op hun 2e verjaardag