dinsdag 20 februari 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Driehonderd politieambtenaren zijn bevorderd

lees ook ...

Vicepresident Brunswijk positief over IMF-inspanningen: R...

Vicepresident Ronnie Brunswijk, die aanvankelijk fel gekant was tegen de betrokkenheid van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), toonde zich nu redelijk tevreden over de behaalde resultaten. Hij be...

Driehonderd politieambtenaren zijn op 14 juli door het Korps Politie Suriname (KPS) bevorderd. Deze activiteit vond plaats in de zaal van de Politie Academie. Onder de bevorderden bevonden zich 05 hoofdinspecteurs die zijn bevorderd tot commissaris van politie, te weten Isrie P., Benda S., Tolud R., Bhoelan S., en Samsoedien N.

Verder werden nog 14 inspecteurs bevorderd tot hoofdinspecteurs, 19 officieren gaan naar een naast hogere rang, terwijl 247 manschappen ook een bevordering kregen. Verder hebben hebben 208 cursisten hun certificaat ontvangen vanwege het succesvol doorlopen van de kaderopleiding.

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie zegt dat de korpsleden het verdienen, omdat zij zich keihard hebben ingezet voor de dienst en de gemeenschap. Hij is ze dankbaar voor hun inzet. De bewindsman heeft opnieuw benadrukt dat deze verworvenheid, namelijk een bevordering met beschikking, te danken is aan de inzet van het Interim-Management Team. De bevorderingen maken deel uit van afspraken die zijn overeengekomen tussen de werkgever en de werknemer.

Waarnemend Korpschef Ruben Kensen heeft zijn korpsleden op het hart gedrukt om zich met dezelfde ijver te blijven inzetten voor de dienst en de gemeenschap. Hij heeft hen opgeroepen om goed om te gaan met dienstvoertuigen om zo doende de kosten op de de begroting te helpen drukken. Hij riep de politieambtenaren ook op om zich keurig en volgens de gepaste normen en waarden te gedragen. Dit om te voorkomen dat zij hun eigen imago en dat van de organisatie schaden.

De secretaris van de Surinaamse Politie Bond (SPB) Revelino Eijk heeft de leden erop geattendeerd dat rechten en plichten altijd voorop moeten staan. Het bestuurslid heeft tijdens zijn speech het belang daarvan benadrukt alsook de afspraken die hieromtrent zijn gemaakt met het ministerie. Secretaris Eijk heeft de bevorderden opgeroepen om hun werk naar behoren te blijven doen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDriehonderd politieambtenaren zijn bevorderd