zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
3
(2)

Drie vrouwen ontvangen gezondheidsbrillen van Brunswijk

lees ook ...

Man aangehouden met 4,3 kilogram cocaine op luchthaven Surin...

Een man is onlangs met 4,3 kilogram cocaïne in zijn koffer aangehouden. De aanhouding heeft plaatsgevonden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven op Zanderij. Het Bestrijding Internationale Drugsteam ...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk zet onverminderd zijn brillenproject voort, waarmee hij behoeftigen de kans biedt om over een gezondheidsbril te beschikken. Op 13 november 2023 konden drie personen die eerder waren geselecteerd voor een gezondheidsbril, deze in ontvangst nemen op het kabinet van de vp.

Op 5 juli 2023 werden, na een zorgvuldige selectieprocedure, gezondheidsbrillen overhandigd aan een groep mensen door Brunswijk. Door een onvoorziene situatie konden Joyce Promes, Marusha Misiedjan en Carla Pinas destijds niet over hun gezondheidsbril beschikken.

Het drietal was verheugd alsnog hun bril te mogen ontvangen. Ze gaven aan dat de bril hen in staat stelt weer helder te zien en benadrukten dat ze zich in deze financieel uitdagende tijden geen gezondheidsbril konden veroorloven. Daarom zijn ze de bewindsman zeer dankbaar en smeekten om zegen en genade voor vp Brunswijk, opdat hij mensen in nood kan blijven ondersteunen.

Het positieve effect van het brillenproject wordt hiermee opnieuw bevestigd door de dankbaarheid en waardering van de ontvangers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrie vrouwen ontvangen gezondheidsbrillen van Brunswijk