maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Drie verdachten aangehouden tijdens Zero Tolerance

lees ook ...

Suriname en Jamaica versterken bilaterale betrekkingen voor ...

Suriname en Jamaica streven naar sterkere bilaterale betrekkingen en willen nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en economische groei verkennen. Dit was het centrale thema tijdens het bezoek van de ...

Narco en NIU ( Narcotic Intelligence Unit)  hebben in het kader van Zero Tolerance, op 10 mei jongstleden een aanval gepleegd  op een adres in de omgeving van de Duisburglaan te Paramaribo, waar de drugsverdachten S.W, A.C en D.L werden aangehouden.

Verder onderzoek in de woning heeft geresulteerd in het vinden van 3 zakjes marihuana met een totaal gewicht van 287 gr, 30 XTC tabletten en ander soort illegale drugs. Geldbedragen zijn ook aangetroffen in SRD, Euro’s en US dollars. De hoofdbewoner AZ was in het bezit van SRD en Euro. DL was in het bezit van 0.28 gr hash. De illegale drugs en de geldbedragen werden in bezit genomen.

SW en DL zijn bekenden bij de zonen van Hermandad. Zij werden samen met de hoofdbewoner overgebracht naar het Politie bureau.  In samenspraak met het Openbaar ministerie zijn SW En AZ aangehouden ten behoeve van het onderzoek. DL mocht naar huis.

Bron: Apintie.sr

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrie verdachten aangehouden tijdens Zero Tolerance