dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
5
(1)

Drie tieners in Paramaribo aangevallen door Braziliaanse bijen

lees ook ...

Herdenkingsceremonie voor gesneuvelde militairen van Binnenl...

Voor de achtste keer werd op zondag een herdenkingsceremonie gehouden ter nagedachtenis aan de 72 gesneuvelde militairen van het binnenlands conflict dat woedde van 1986 tot 1992. Tijdens de ceremonie...

Drie tieners zijn zondag aangevallen door Braziliaanse bijen op een adres aan de Samiranweg. De politie van het bureau Santoboma ontving de melding van het incident en arriveerde snel ter plaatse voor onderzoek. Op de locatie troffen de wetsdienaren twee jeugdigen aan.

Het slachtoffer D.N. had talloze bijensteken in zijn gezicht, terwijl G.N. angelsteken over zijn hele lichaam had. De bewoner van het huis, die eveneens aanwezig was, meldde dat er nog een derde slachtoffer in het bos was, ook aangevallen door de bijen.

Omdat deze derde persoon, U.A., nog steeds werd aangevallen door de Braziliaanse bijen, kon de politie hem niet benaderen. De brandweer werd opgeroepen voor assistentie en slaagde erin om U.A. naar de straatzijde te brengen.

De drie tieners werden vervolgens op eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht voor medische behandeling. De toestand van het zwaarst getroffen slachtoffer, U.A., is vooralsnog onduidelijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrie tieners in Paramaribo aangevallen door Braziliaanse bijen