dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
0
(0)

Drie omroepers Mediahuis Apintie covid positief

lees ook ...

Walter Oostelbos opvolger ambassadeur Henk van der Zwan

Walter Oostelbos is nu tijdelijk waarnemend ambassadeur van Nederland in de hoofdstad van Turkije, Ankara. Minister Woppe Hoekstra van Buitenlandse Zaken heeft voorgesteld om hem tot ambassadeur te be...

Een WhatssApp bericht  gaat vanaf gisteren rond, en roept op tot gebed  voor drie bekende omroepers van Apintie Radio en TV. Volgens de App  zijn Winston Echteld, Henk Duurham en Wayne Telgt allen Covid-19 positief.

Twee van de drie liggen volgens  het bericht in het  ziekenhuis. Directeur Charles Vervuurt sr. van Apintie Radio en TV bevestigt desgevraagd, dat de heren positief zijn. Hij is ervan  overtuigd dat ze het niet op het werk hebben opgelopen. “Er wordt elke dag ontsmet en we zijn normaal open”, merkt hij op.

Bronnen binnen het bedrijf geven te kennen, dat  een groot deel van de werknemers al is gevaccineerd. “We kunnen niet sluiten, elke dag hebben we overlijdensberichten en verplichtingen, dus dat gaat niet.” Volgens Vervuurt zullen andere medewerkers de programma’s van deze drie omroepers en programmamakers voor nu overnemen.

Echteld heeft op zijn Facebookpagina bedankt voor de gebeden. “God is the answer and only He says what happens to my life. Thanks for all the prayers, I’m ok”, aldus de mediaman.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrie omroepers Mediahuis Apintie covid positief