dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
17 C
Amsterdam
0
(0)

Drie nummers Kater op de top 40 lijst

lees ook ...

JIT onthult paspoortvervalsingsschandaal

Recent heeft het Justitieel Interventie Team (JIT) een significante arrestatie verricht met betrekking tot vermeende paspoortvervalsing. Een 49-jarige man van Chinese afkomst is gearresteerd op verden...

Suriname geniet nog van de hitsong: ‘Fa un de ya’ van Kater Karma & Kenny B. Het nummer ‘Faandi’ is nieuw binnen in de Nationale Top 40.  Drie weken lang heeft ‘Fa un de ya’ op nummer 1 gestaan in de periode januari/februari 2023 en keert deze week terug naar plek nummer 4 door sprongen vooruit te maken. De music video heeft  meer dan 2.4 miljoen views op YouTube in drie maanden tijd.

Ook regionale radiostations, waaronder de Franse NRJ, is de song niet ontgaan. Ze hebben het nummer op hun playlist staan. Kater Karma heeft nu “Salon”, een derde poku in de Top 40. Het is een samenwerking met King Blai.

Surinaamse producties die in de Top 40 van deze week:

  • Mark Westa en Powl Ameerali staan op nummer 7 met No Wan Dei.
  • Gospelzangeres Kennia Domini is op haar terug op nummer 10 met de voormalige nummer 1 song ‘Wo Go Sutu Satan’
  • Onze Pastor van Scrappy W gaat met 2 plaatsen vooruit naar nummer 16.
  • De song die vooral rond de jaarwisseling veel airplay genoot op de Surinaamse radio: ‘Dit is SU’ van Kiev en Danitsia Sahadewsing staat op nummer 18.
  • Music Steroidz artiest Benjamin Faya staat op nummer 24.
  • # 33 staat Uma waarin John Oldenstam ode brengt aan de vrouw.

De Top 40 hitparade wordt wekelijks uitgezonden via de radiozenders FM 88.1, FM 89,7, FM 101.3, FM 102.5 en www.radiotop40.sr. Deze week is de song van Libianca met People(Check on me) op de eerste plaats.

Op basis van airplay  en social media trends wordt de lijst samengesteld. Vanaf 2013 maakt de Natio 40 foundation er werk van om dit bij te houden. Wekelijks op donderdag wordt de lijst bijgewerkt en gepubliceerd op de website www.top40suriname.com.

Bron foto: De Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrie nummers Kater op de top 40 lijst