donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
1
(1)

Drie kabinetsdirecteuren met eervol ontslag

lees ook ...

Suriname ontvangt US$ 130.000 schenking China voor rampenbeh...

Suriname heeft een schenking van US$ 130.000 ontvangen van de Volksrepubliek China. Hiervan is US$ 100.000 bestemd voor het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR), terwijl US$ 30.0...

Het Kabinet van de President nam op het presidentieel paleis, op vrijdag 25 maart jongstleden afscheid van drie kabinetsdirecteuren . Het gaat om de directeur Politieke en Beleidsaangelegenheden, Arunkoemar Hardien, Alven Roosveld directeur Communicatie Dienst Suriname (CDS) en first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, die algemeen directeur was van het Kabinet van de President.

President Chandrikapersad Santokhi uitte zijn waardering aan het adres van de drie directieleden, die van juli 2020 tot en met maart 2022 hebben gediend. Zij mochten een certificaat van waardering en een oorkonde uit handen van het staatshoofd in ontvangst nemen. “Zonder middelen of apparatuur begonnen zij het vele werk”, stelde president Santokhi. Vermeldenswaard is dat Santokhi-Seenacherry door het staatshoofd was gevraagd haar diensten pro deo aan te bieden.

De drie functionarissen gaan hun nieuwe uitdagingen vol energie en goede moed tegemoet. Hardien zal zich voorbereiden op zijn missie als ambassadeur van Suriname in India, Roosveld zal zich volledig richten op zijn functie als woordvoerder van de president, terwijl Santokhi-Seenacherry, zich zal bezighouden met haar taken als first lady.

Alle drie hebben beloofd niet te zullen afnemen in professionaliteit als het gaat om hun inzet en bijdrage aan de positieve groei van Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrie kabinetsdirecteuren met eervol ontslag