zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Drie dodelijke verkeersongevallen schokken Suriname dit weekend

lees ook ...

Stabiele stroomvoorziening voor Saramacca

Het einde van regelmatige stroomonderbrekingen in het district Saramacca is in zicht. Op 14 mei jongstleden werd het startsein gegeven door Marcel Eyndhoven, de technisch directeur van de N.V. Energie...

Afgelopen weekend heeft het verkeer in Suriname drie levens geëist. Op zondagavond werd een voetganger fataal geraakt op het Garnizoenspad door een personenauto. De exacte toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

Op zaterdag overleed de 31-jarige K.J. na een aanrijding met een vrachtwagen op de Bomaweg. De botsing vond plaats tussen een personenauto en de vrachtwagen. Volgens politie Public Relations bevond de personenauto zich om nog onbekende redenen op de weghelft van de vrachtwagen, wat resulteerde in de aanrijding. Vermoedelijk reed K.J. met een behoorlijke snelheid en was hij vrijwel direct na de botsing overleden.

Ook op zaterdag reed autobestuurder L.H. over de Anton Dragtenweg, terwijl een voetganger volgens ooggetuigen aan de andere kant van de weg liep. De voetganger werd aangereden, met fatale gevolgen. De bestuurder bezat een geldig Surinaams rijbewijs en was nuchter.

De lichamen van de slachtoffers zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor verdere onderzoek.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrie dodelijke verkeersongevallen schokken Suriname dit weekend