Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Drie beveiligingsmannen luchthaven ingesloten

Geplaatst

op

door

Drie bewakers van een beveiligingsbedrijf dat op de luchthaven te Zanderij opereert, hebben deze week een man mishandeld.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer een passagier was gaan ophalen. Hij had zijn voertuig voor een eet stand geparkeerd. De beveiliging heeft hem gevraagd om zijn wagen te verwijderen, waarna de man hen aangaf dat hij niet lang zou blijven. Een van de beveiligingsmannen heeft de man mishandeld. Hierna kwamen de andere twee erbij en hebben het slachtoffer ook mishandeld. Hij heeft slagen met de kolf van een vuistvuurwapen moeten incasseren.  Als gevolg van de mishandeling heeft het slachtoffer een bloedend neus opgelopen. In het belang van het onderzoek is het trio ingerekend ter zake openlijke geweldpleging.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Dogla

Word je niet boos als je dit leest. mannen die denken boven het rechtsysteem te staan . boven de wet staat niemand. no denki mi habi wan pipa. mi kan soet yu .. kijk waar ze nu zitten ,,ingesloten. ze dachten dat ze gevaarlijk waren. ook in Suriname zijn er wetten en regels voor het gewapende macht.Advertentie

Suriname

Video Report: Afscheid overleden kinderen door brand in Suriname

Geplaatst

op

door
Afscheid kinderen brand Suriname
Lees verder

Suriname

Politie beboet 38 buschauffeurs en trekt 25 vergunningen in

Geplaatst

op

door

Politieambtenaren van de afdeling Algemene Surveillance Dienst hebben in samenwerking met ambtenaren van de afdeling Transport van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) verbaliserend opgetreden tegen buschauffeurs. Tijdens deze controle zijn 38 buschauffeurs beboet voor onder andere rijden op zodanige wijze, waardoor zij het verkeer nodeloos belemmerden en in gevaar brachten. Er zijn 25 lijnbusvergunningen ingetrokken, omdat de vergunninghouders zich niet hebben gehouden aan de voorwaarden.

Dertien buschauffeurs hebben gereden zonder een vergunning, terwijl één heeft gereden met een vervalste chauffeur kaart. De politie roept alle lijnbushouders op, om extra controle uit te oefenen op de buschauffeurs en erop toe te zien dat zij de nodige documenten bij zich hebben. Er zullen maatregelen worden getroffen tegen buschauffeurs die de wettelijke regels niet naleven.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X