woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(1)

Drempelkosten SEH Wageningen tijdelijk opgeschort vanwege rookoverlast

lees ook ...

Hofpresident benadrukt verantwoordelijkheden van nieuwe advo...

Het Hof van Justitie heeft vrijdag vijf nieuwe advocaten beëdigd in een plechtige ceremonie gehouden in de zittingszaal van het Gerechtsgebouw aan het Onafhankelijkheidsplein. De raadslieden Irma Dori...

De drempelkosten voor behandeling op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Petronella Ziekenhuis in Wageningen zijn tijdelijk opgeschort, zo maakte minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid gisteren bekend tijdens zijn oriëntatiebezoek aan het gebied. Met name mensen die lijden aan luchtwegklachten of aandoeningen als gevolg van de aanhoudende rookoverlast in het ressort hoeven voorlopig niet te betalen voor spoedeisende medische zorg.

Naast het opschorten van de drempelkosten, heeft minister Ramadhin ook medische benodigdheden en mondmaskers overhandigd aan de lokale gezondheidsdienst om de situatie te helpen beheersen. Hij benadrukte dat het Ministerie van Volksgezondheid bereid is verdere ondersteuning te bieden indien nodig.

Het bezoek van de minister vond plaats in aanwezigheid van minister Krishna Mathoera van Defensie en districtscommissaris Senrita Gobardhan. Deze gezamenlijke inspanningen onderstrepen de betrokkenheid van de regering bij het bieden van noodhulp en ondersteuning aan de getroffen gemeenschap in Wageningen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDrempelkosten SEH Wageningen tijdelijk opgeschort vanwege rookoverlast