woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
1
(1)

Draaibaar, adviseur regering is nu ook communicatiedeskundige bij SLM

lees ook ...

Jongeren van Apoera maken kennis met onderwijs- en beroepsmo...

Niet alleen jongeren, maar ook volwassenen hebben dinsdag de onderwijs- en beroepenbeurs te Apoera bezocht. Deze beurs is georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC...

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM ) is noodlijdend. Henna Draaibaar van The back Lot, is communicatiedeskundige, en ook adviseur van president Chadrika Santhoki. Zij is aangetrokken door de national carrier om ook de externe communicatie van het bedrijf  te verbeteren.

 “SLM wil haar personeel, de reizigers en de media intensiever blijven informeren over de ontwikkelingen binnen het bedrijf”. Dit heeft de CEO Paul de Haan meegedeeld in een directie bekendmaking. Henna Draaibaar is  per 25 januari 2022 aangetrokken als communicatiedeskundige

De directie voert een herstelplan uit om de stabiliteit en koersvastigheid van het bedrijf te realiseren, en ook om verder te kunnen met overige activiteiten van het bedrijf.

“Surinam Airways heeft sinds 1953 als national carrier de verantwoordelijkheid om de ontsluiting van ons land naar verschillende delen van de wereld mogelijk te maken”, aldus De Haan.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDraaibaar, adviseur regering is nu ook communicatiedeskundige bij SLM