vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Douanebond rekent op uitvoering afspraken ook na aftreden huidige Financiënminister

lees ook ...

Nutrilon babyvoeding niet te leveren- Registratie heel veel ...

- Nutrisur, leverancier van Nutrilon babyvoeding, kan voorlopig niet leveren. - Begonnen met verplichte registratie van ambtenaren, heel veel ambtenaren - Moeilijk verkrijgbaar, maar blijf van de Su...

De Douanebond rekent erop dat afspraken die zijn gemaakt met de minister van Financiën en Planning, Armand Achaibersing, worden uitgevoerd. Recent zijn er gesprekken gevoerd met de bewindsman en president Chandrikapersad Santokhi over het beleid en de knelpunten van het korps. Onlangs is bekend geworden dat de minister per 1 september aftreedt.

Joyce de Vlugt voorzitter van de bond hoopt dat de opvolger van de minister zaken continueert. Ze gaat er niet vanuit dat er stagnatie optreedt. “Als je opnieuw start, dan ben je een jaar of twee weer verder,” zegt de bondsvoorzitter.

Er zijn voorstellen gedaan over hoe de knelpunten op te lossen. Ook de prioriteiten zijn aangekaart zoals het afbouwen van het hoofdkantoor van de douane en het aantrekken van nieuwe ambtenaren zodat het tekort wordt opgeheven.

In de verschillende districten moeten er woningen worden gebouwd. Vanuit de leiding is aangegeven, dat de douane zelfvoorzienend worden. De bond staat daarachter.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDouanebond rekent op uitvoering afspraken ook na aftreden huidige Financiënminister