donderdag 25 april 2024
24.4 C
Paramaribo
4.4 C
Amsterdam
0
(0)

Kunstwerken van vrouwen gepresenteerd door Gallery Eygi Du

lees ook ...

Brunswijk belooft steun aan Kindertehuis Efran na oproep om ...

Het Kindertehuis Efran verkeert in een urgente situatie waarbij directe hulp nodig is, voornamelijk op het gebied van levensmiddelen en schoonmaakgerei. Derrick Vanier en Marianne Cornet, die zich inz...

De gemengde kunstexpo ‘Uma Soso’ met diverse kunstwerken vervaardigd door vrouwen, zijn tot 28 juli op de SMS Pier aan de Waterkant in Paramaribo te bekijken. De expositie is georganiseerd door Gallery Eygi Du.

Veel stukken zijn met acrylverf vervaardigd en bij sommige werkstukken is er gewerkt is met ‘Soul’, op mica, ‘Tribal Vibe’ op kurk en ‘Spirit’op jute en er is symbolisch realisme op canvas en hardboard te zien. Er is gewerkt met een abstract expressionistische stijl en met romantiek. Ook de inheemse mythologie op cederhout is er te zien en inheems aardewerk dat met precolumbiaanse technieken gemaakt is. En ook de natuur wordt uitgebeeld op doek.

Het werk van vrouwelijke kunstenaars wordt door Gallery Eygi Du tot en met 28 juli  gepresenteerd op de dinsdag en donderdag van 09 tot 16.00 uur en zaterdag van 17.00 tot 21.00 uur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKunstwerken van vrouwen gepresenteerd door Gallery Eygi Du