vrijdag 9 december 2022
30.2 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
1
(1)

Donovon Wisse vecht in September

lees ook ...

Mensen met beperking de straat op; bieden petitie aan parlem...

Stichting Wan Okasi heeft een petitie ingediend bij het parlement, waarin de problemen waarmee mensen met een beperkingen te kampen hebben zijn opgenomen. Vicevoorzitter van het parlement, Dew Sharman...

Een blessure van Badr Hari, die in actie zou komen tijdens het hoofdgevecht tegen zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek  is reden voor het verplaatsen van de datum naar 4 september. Donovon Wisse en Yousri Belgaroui zouden  op die dag vechten om de middengewichttitel van Glory in Ahoy Rotterdam, Nederland. De Surinaamse kickboxer was al heel goed voorbereid om zaterdag uit te komen.

Er stonden een aantal titelgevechten op het programma. Wissen was teleurgesteld. “Het is zeer vervelend omdat je al helemaal ready bent en dan gebeurt dit op het laatste moment”, volgens Wisse. Hij besloot te blijven trainen in Suriname, en niet af te reizen naar Nederland.

Hij is nu over zijn teleurstelling heen  en bereidt zich super gemotiveerd voor op zijn gevecht. Zijn trainingsprogramma is aangepast en er wordt gericht gewerkt naar 4 september. “Na een weekje rustig te hebben getraind, ben ik nu weer in volle voorbereiding. Het was mentaal wel zwaar, maar nu is het weer als normaal.” De kickboxer vertrekt op 4 augustus  naar Nederland voor zijn laatste trainingsfase.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDonovon Wisse vecht in September