vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Donderskamp krijgt weer schoon drinkwater

lees ook ...

Barbados and Suriname stress unity

The resident ambassadors of Suriname and Barbados placed a wreath together last week in Cuba's "El Parque de los Próceres Caribeos" in honor of their respective nations' respective independence days. ...

Het dorp Donderskamp, dat ongeveer drie maanden geen schoon en veilig drinkwater had, zal binnen korte tijd weer schoon drinkwater krijgen. Het materiaal bestemd voor de uitvoering van project herstel werkzaamheden aan de drinkwaterinstallatie, is op donderdag 05 mei 2022 overhandigd aan de medewerkers van de Dienst Water Voorziening (DWV) te Boskamp.

De lading is daarna per boot door vervoerd naar Donderskamp. Het project wordt gefinancierd door de UNDP en is in drie fasen opgesplitst. Zo zal behalve de drinkwaterinstallatie die aangepakt zal worden, ook de uitbreiding van het distributienet plaatsvinden en er zal een nieuwe waterbron aangeboord worden.

In de eerste fase vinden de herstelwerkzaamheden plaats. Het ligt volgens John Abidie, hoofd DWV, in de bedoeling dit project in de maand juli te hebben opgeleverd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDonderskamp krijgt weer schoon drinkwater