vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Donatieboxen gevuld door ministerie en influencer

lees ook ...

Ramadhin attended conference in Washington, DC

  Health Secretary Amar Ramadhin and his delegation was in Washington, DC, last week to participate in the Pan American Health Organization's. It is the 30th Pan American Sanitary Conference a...

Stichting Su Aid is een Surinaamse hulporganisatie die jaarlijks geld inzamelt voor een speciaal project. Overheidsinstanties en bedrijven uit de particuliere sector alsook personen doen donaties. Dit jaar wordt de Nier Stichting Suriname  begunstigd ter uitbreiding en renovatie van het Nationaal Nierdialyse Centrum aan de Henck Arronstraat. 

Het Nationaal Nierdialyse Centrum (NNC) verkeert reeds geruime tijd in een slechte staat.  De Nier Stichting Suriname (NSS) werkt samen met Stichting Su Aid om een groot deel van de kosten die nodig is om het NCC te renoveren en uit te breiden, op te halen. Enkele influencers helpen mee geld in te zamelen. Influencer Kayleigh Tseng Ching Lien bracht onlangs een donatiebox naar het OW-ministerie met een bijdrage.

De donatiebox is langs alle afdelingen op het hoofdkantoor van OW rondgegaan, waarbij medewerkers in de gelegenheid werden gesteld om een vrijwillige bijdrage te doen. Vermeldenswaard is dat OW Sectie Oost speciaal langskwam om voor dit goed doel te doneren. Het ophalen van de financiële bijdrage bij het OW-ministerie verliep spontaan en succesvol.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDonatieboxen gevuld door ministerie en influencer