zondag 14 april 2024
25 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

Donatie voor Kidsclinic Diakonessenhuis

lees ook ...

Narcoticabrigade vindt drugs in ressort Flora

De Narcoticabrigade heeft na bekomen informatie in samenwerking met de Narcotics Intelegent Unit (NIU) drugs gevonden in de Uraniumstraat te Flora. Het gaat om ruim 50 kg. Er is een verdachte aangehou...

Jorgen Raymann heeft als vertegenwoordiger van meerdere organisaties een donatie geschonken aan het Diakonessenhuis. Het gaat om de stichtingen “Dat ding van Ons”, een netwerk van proffesionals en “We are helping people”. Het zijn beiden netwerken die stimulerend bezig willen zijn. De cabaretier en anderen maken zich sterk om soortgelijke projecten te ondersteunen.

‘We are helping people” is ook gecertificeerd om geld te ontvangen van derden. De gelden die zijn opgehaald door hun samenwerking worden gedoneerd aan projecten. Nu is dat geschonken aan de Kids Clinic om de gezondheidszorg in Suriname op weg te helpen.

Kinderarts Wilco Zijlmans is zeer ingenomen met de donatie. De schenking zal het project ‘Samen Ouder” een jaar lang op weg helpen. Jeugdarts, Shenaaz Kadir maakte duidelijk, dat ouders vooral in het eerste levensjaar van het kind ondersteuning nodig hebben. Dit project zorgt ervoor dat ouders tools en informatie meekrijgen om op de juiste manier efficient te zijn. Ook kan men door deze donatie het project uitbreiden naar andere gebieden in het land.

Bron foto en video : STVS en SUNWEB TV

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDonatie voor Kidsclinic Diakonessenhuis