maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Dodelijke afloop bij gewapende overval in Livorno: verdachten voortvluchtig

lees ook ...

NPS start dialoog met gemeenschap voor verkiezingen 2025

De Nationale Partij Suriname (NPS) is actief bezig om haar nieuwe visie en strategieën voor de verkiezingen van 25 mei 2025 te delen met de samenleving. In dit kader organiseert de partij, samen met h...

Vanochtend heeft zich een tragische gebeurtenis voorgedaan in het politieressort Livorno, waarbij een 39-jarige persoon met de initialen R.K. het slachtoffer is geworden van een gewapende roofoverval. De verdachten bevinden zich nog op de vlucht.

Volgens de Public Relations-afdeling van de Politie ontvingen zij een melding over twee gemaskerde mannen die gewapend een roofoverval hadden gepleegd op het genoemde adres. Bij aankomst op de plaats delict trof de politie het slachtoffer aan, dat verwondingen had opgelopen vermoedelijk tijdens de overval. Helaas is de man ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De daders waren bewapend met een jachtgeweer met afgezaagde loop en een scherp voorwerp. Na hun daad zijn zij op de vlucht geslagen, waarbij zij een mobiele telefoon hebben buitgemaakt.

Op dit moment zijn ook andere onderzoeksdiensten en relevante instanties nog aanwezig op de locatie van de overval.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDodelijke afloop bij gewapende overval in Livorno: verdachten voortvluchtig