woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Dodelijk slachtoffer na zware aanrijding op MLK-weg

lees ook ...

Surinaamse delegatie schetst duurzame koers op klimaatconfer...

In de Verenigde Arabische Emiraten, waar president Santokhi als vertegenwoordiger van Suriname deelneemt aan de Klimaatconferentie COP28, heeft de Surinaamse delegatie, onder leiding van het staatshoo...

Op maandagochtend 23 oktober 2023 is de autobestuurder K.D. (28) overleden in het ziekenhuis na een ernstige aanrijding op de Martin Luther King (MLK) weg op zondagavond 22 oktober 2023. De politie van het bureau Houttuin reageerde op de melding van een ernstige aanrijding tussen drie voertuigen met zware persoonlijke verwondingen op de genoemde locatie.

Ter plaatse werden een pick-up en twee personenauto’s aangetroffen die aanzienlijke schade hadden opgelopen. Voorlopig onderzoek wijst uit dat de pick-up bestuurd werd door V.J. (35), die over de MLK weg reed vanuit de richting van Paranam naar Paramaribo. Tegelijkertijd reden de bestuurder K.D. (28) en zijn passagier V.S. (75) in tegengestelde richting.

Bij een inhaalmanoeuvre van V.J. kwam hij op de rijbaan van K.D. terecht, wat resulteerde in de frontale botsing. Als gevolg hiervan raakte het voertuig van K.D. ook het voertuig van zijn passagier V.S. Alle drie bestuurders liepen ernstige verwondingen op en werden per ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht. Daar overleed K.D. aan zijn verwondingen.

De voertuigen van V.J. en K.D. zijn in beslag genomen voor verdere inspectie door de politie. Het onderzoek naar deze aanrijding wordt voortgezet door de Verkeers Unit van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDodelijk slachtoffer na zware aanrijding op MLK-weg