woensdag 29 november 2023
24.2 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Dodelijk ongeval te Balingsoela

lees ook ...

President Santokhi: “We gaan door met ons onafhankelijk best...

Tijdens de viering van 48 jaar Srefidensi heeft president Chandrikapersad Santokhi benadrukt dat de onafhankelijkheid voor Suriname betekende dat het land in zijn eigen behoeften moest voorzien. Hij s...

SP, een tienjarige jongen uit Balingsula heeft het leven gelaten, tijdens het zwemmen in de kreek bij Balingsula. Het was voor hem en zijn vrienden heel normaal om af en toe tijd door te brengen in en bij de kreek. Alleen zou het deze keer voor hem fataal worden. Zijn vrienden zijn geshockeerd en verdrietig achtergebleven.

Ook op die dag sprongen de jongens vanuit een boom naast de kreek in het water. Toen SP aan de beurt was brak de tak. Hij viel in het water en raakte bekneld onder de tak, met het noodlottig gevolg. De vrienden hebben gedaan wat ze konden om hem te redden, maar het mocht niet baten.

Toen sloegen ze alarm, “Maar hij bleek al dood te zijn. Hij heeft zijn nek gebroken,” volgens zijn aangeslagen oom Ronald Pansa, die het ongeval heeft bevestigd. Een arts, die erbij werd gehaald bevestigde de dood.

SP was leerling van de basisschool te Balingsula, en wel de derde klas.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDodelijk ongeval te Balingsoela