donderdag 18 april 2024
25 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Dodelijk ongeval te Balingsoela

lees ook ...

Wens opvangcentrum Stichting 1 voor 12 in Para dichterbij da...

De lang gekoesterde wens van de Stichting 1 Voor 12 om een opvangcentrum in het district Para te realiseren, wordt eindelijk werkelijkheid. Dankzij de genereuze steun van vicepresident (vp) Ronnie Bru...

SP, een tienjarige jongen uit Balingsula heeft het leven gelaten, tijdens het zwemmen in de kreek bij Balingsula. Het was voor hem en zijn vrienden heel normaal om af en toe tijd door te brengen in en bij de kreek. Alleen zou het deze keer voor hem fataal worden. Zijn vrienden zijn geshockeerd en verdrietig achtergebleven.

Ook op die dag sprongen de jongens vanuit een boom naast de kreek in het water. Toen SP aan de beurt was brak de tak. Hij viel in het water en raakte bekneld onder de tak, met het noodlottig gevolg. De vrienden hebben gedaan wat ze konden om hem te redden, maar het mocht niet baten.

Toen sloegen ze alarm, “Maar hij bleek al dood te zijn. Hij heeft zijn nek gebroken,” volgens zijn aangeslagen oom Ronald Pansa, die het ongeval heeft bevestigd. Een arts, die erbij werd gehaald bevestigde de dood.

SP was leerling van de basisschool te Balingsula, en wel de derde klas.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDodelijk ongeval te Balingsoela