dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Dode bij verkeersongeval op 31 december

lees ook ...

Verdienmodel met ons gebouwd erfgoed

Een informatiefolder ‘Slavernij in Paramaribo en omstreken’ is gepresenteerd door historica Mildred Caprino en Kenneth Renfrum. Het product is ontwikkeld via Stichting KinderHerdenking & Slavernij...

De 24-jarige autobestuurder Sudesh Sheombarsing overleed in de avond van donderdag 31 december bij een verkeersongeval aan de Nieuw Weergevonden.

De politie van het bureau Santo Boma kreeg op oudejaarsavond omstreeks 20.15 uur via het Command Center de melding van een geval, waarbij een auto aan de Nieuwe Weergevondenweg tegen een stilstaand voertuig was aangekomen.

Het bleek dat het slachtoffer met zijn voertuig reed over de Esperanceweg. Hij kwam vanuit de richting Nieuw Weergevondenweg en reed richting Welgedacht C weg. Op een bepaald moment verloor Sheombarsing door tot nog toe onbekende reden de controle over het stuur. Hij ramde een stilstaand voertuig dat op rechterberm geparkeerd stond.

De politie trof de man levenloos aan waarna een opgeroepen arts de dood van de man vaststelde. Het ontzielde lichaam van Sheombarsing is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval wordt voortgezet door de politie van de verkeers-unit van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDode bij verkeersongeval op 31 december