dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
2.5
(2)

Dochter Surinaamse vicepresident nieuwe directeur NVB

lees ook ...

Veertienjarige stapt uit het leven

Een scholier van veertien heeft vanmorgen een eind gemaakt aan zijn leven door verhanging. Het gebeurde in zijn slaapkamer, waarvan het dak nog niet was voorzien van plafond. De jongen sloot zich e...

De dochter van vicepresident Ronnie Brunswijk, Fariyal Renfurm, is de nieuwe directeur van het Nationaal Vervoersbedrijf (NVB). Vorig jaar augustus werd ze benoemd tot president-commissaris van het bedrijf. Die functie is nu ingevuld door Anand Pherai.

Renfurm is al geruime tijd werkzaam in het bedrijf en heeft verschillende functies bekleed, waaronder ook managementfuncties. Zij kon eerder niet tot directeur worden benoemd, omdat haar voorganger, Guno Robertson, een wurgcontract had. Haar voorganger vecht zijn ontslag aan via de groene tafel.

De Raad van Ministers heeft de aanstelling van Renfurm goedgekeurd. Renfurm en Pherai werden gisteren tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders geïnstalleerd in hun functie door minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDochter Surinaamse vicepresident nieuwe directeur NVB