donderdag 28 maart 2024
34 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

DNA-voorzitter stimuleert jongeren op Agrobeurs voor voedselzekerheid in Suriname

lees ook ...

Geen uitbraak van buikgriep en pokken

Pokken en buikgriep komen nu voor in de gemeenschap, maar Drs. Vern Nanhoe, waarnemend hoofd Epidemiologie van het Bureau Openbare Gezondheidszorg zegt dat de verhoogde stijging niet alarmerend is. Na...

Marinus Bee, voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA), heeft bij de opening van de Agrobeurs jongeren aangemoedigd om bij te dragen aan voedselzekerheid in Suriname. Hij sprak tijdens de opening van de deze activiteit over het belang van innovatie en hard werken tijdens crisistijden.

Het evenement, dat voor de 12e keer werd georganiseerd in samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), heeft als doel om jongeren aan te moedigen om bij te dragen aan de ontwikkeling van voedselzekerheid en voedselvoorziening in Suriname. Bee benadrukte het belang van het overdragen van kennis en ervaring aan scholen die de beurs bezoeken, zodat ze later als professionele landbouwers of hobbyisten kunnen bijdragen aan het algemeen welzijn van de Surinaamse gemeenschap.

Lions Club Kwatta organiseerde het evenement als onderdeel van haar dienstverlening aan de Surinaamse gemeenschap door middel van diverse sociale projecten en activiteiten. De voorzitter sprak de hoop uit dat dit initiatief voortgezet zal worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA-voorzitter stimuleert jongeren op Agrobeurs voor voedselzekerheid in Suriname