zaterdag 13 juli 2024
27 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
0
(0)

DNA voorzitter Marinus Bee speeched bij opening woningbouwproject Koela

lees ook ...

Vertegenwoordigers van 53 Surinaamse inheemse dorpen bijeen ...

Op 7 augustus zullen de inheemse organisaties Mulokot, Inheems Kollectief Suriname (IKSUR), en de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (VIDS) een Nationaal Inheems Congres houden in het La...

DNA voorzitter Marinus Bee MSc. LL.B zei tijdens zijn betoog bij de opening van het Woningbouwproject Koela 2.0 aan de Frederikshoopweg te Pontbuiten, “Als er projecten uitgevoerd dienen te worden om de kansarmen tegemoet te komen is dat een verantwoordelijkheid van de regering.”

“Wij gaan samen moeten werken om dit project succesvol af te ronden. Ik zal het moment afwachten waar de sleuteloverhandiging zal plaatsvinde”, zegt voorzitter Bee. De verwachting is dat na de oplevering van de woningen het eigendomsbewijs in orde gemaakt wordt voor de bewoners.

Gehoopt word dat dit de basis zal vormen voor de jongeren die van hieruit een goede woonomgeving hebben om hun studie af te maken en om iets goeds te worden in de maatschappij.

Verder is voorzitter Bee onder de indruk voor de snelle voorbereiding en sprak zijn waardering uit aan de minister van Sociale Zaken Volkshuisvesting en zijn team. De parlementsvoorzitter hoopt dat het niet zal blijven bij de onthulling van het projectbord.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA voorzitter Marinus Bee speeched bij opening woningbouwproject Koela