vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(2)

DNA-voorzitter Marinus Bee roept op tot eenheid in diversiteit

lees ook ...

PTC-delegatie bespreekt samenwerking met Santokhi voor ontwi...

Een delegatie van het Polytechnic College Suriname (PTC) heeft een ontmoeting gehad met president Chandrikapersad Santokhi om te praten over de rol van de onderwijsinstelling bij de ontwikkeling van h...

In zijn nieuwjaarsboodschap benadrukt Marinus Bee, voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), het belang van eenheid in diversiteit als leidraad voor een stralende toekomst. Hij verwelkomt het nieuwe jaar, dat zich voordoet als een schrikkeljaar met 366 dagen, met de overtuiging dat het verleden vaak de toekomst bepaalt.

Bee blikt kort terug op 2023 en erkent dat de uitdagingen en veranderingen niet eenvoudig waren. Hij benadrukt de veerkracht die het parlement heeft getoond, en dankzij de genade van de Schepper hebben ze het jaar succesvol afgesloten. Met het oog op 2024 roept hij op tot een vreedzame oplossing voor alle wereldwijde economische uitdagingen en pleit voor goede dialoog als basis om misverstanden uit de weg te ruimen.

Als voorzitter van een multicultureel parlement deelt Bee zijn innige wens voor vreedzame oplossingen voor alle oorlogen in 2024. Hij moedigt aan tot vooruitkijken naar de mogelijkheden van het nieuwe jaar en het gezamenlijk streven naar betere beleidsmaatregelen voor een verbeterde levensstandaard in Suriname.

Bee benadrukt de verantwoordelijkheid van het parlement voor samenwerking en het bereiken van ongekende hoogten voor het geliefde Suriname. Hij erkent de beproevingen die velen hebben doorstaan en gelooft dat samenwerking zal leiden tot een veerkrachtige samenleving die klaar is om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden.

De DNA-voorzitter spreekt de hoop uit dat 2024 een tijd van hernieuwde hoop en welvarende samenwerkingsverbanden zal brengen voor iedereen die Suriname een warm hart toedraagt. Hij sluit af met de wens dat eenheid in diversiteit de leidraad blijft voor een stralende toekomst.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA-voorzitter Marinus Bee roept op tot eenheid in diversiteit