woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
5
(1)

DNA voorzitter maakt kennis met nieuwe UNDP vertegenwoordiger

lees ook ...

The IMF will decide on Monday whether to draw the third tran...

The third tranche will be awarded to Suriname based on a decision made by the International Monetary Fund (IMF) board on Monday. Technical agreement was achieved last month. When asked about the next ...

DNA voorzitter, Marinus Bee MSc. LL.B maakte op 19 juli jongstleden kennis met Gerardo Nato, de nieuwe vertegenwoordiger van de United Nations Development Programme (UNDP) voor Suriname & Guyana.

De Deputy Resident Representative, Margaret Jones Williams, en Manuela Sijlman, Governance Officer, maakten ook deel uit van het team van de nieuwe UNDP-vertegenwoordiger.

Nato gaf een duidelijke uiteenzetting van de uitgevoerde projecten in andere landen en de plannen van de UNDP. Verder is er tijdens dit gesprek onder andere gesproken over het verdiepen van de samenwerkingsrelatie tussen het parlement en de UNDP.

De assemblee voorzitter zei over het partnerschap met UNDP: “Het parlement is sinds 2003 partner van de UNDP. Wij zijn blij dat wij de gelegenheid hebben om deze samenwerking te continueren,” aldus de parlementsvoorzitter.

Aan het eind van het gesprek werd er een Memorandum of Understanding (MoU) getekend waarin onder andere werd opgenomen dat de UNDP het parlement technisch zal ondersteunen op het gebied van institutionalisering en de beleidsvoering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA voorzitter maakt kennis met nieuwe UNDP vertegenwoordiger